Bedrijfsontruimingen

Bedrijfsontruimingen

Unizorg BV uit Zwolle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsontruimingen. Dit kan nodig zijn bij verhuizingen, faillissementen of bij het opheffen van een bedrijf. Het ontruimen van een bedrijfspand is vaak een ingrijpende en tijdrovende klus, waar Unizorg BV zich volledig op richt.

Snel en efficiënt

Ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die snel en efficiënt te werk gaan. Wij zorgen voor een volledige ontruiming van het pand, waarbij wij alles op een nette en ordelijke manier verwijderen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele milieuvoorzieningen en -regels.

Naast het ontruimen van het pand, kunnen wij ook zorgen voor een grondige reiniging van het pand. Hierdoor wordt het pand opgeleverd in een nette en opgeruimde staat, klaar voor de volgende huurder of eigenaar.

Opslag

Unizorg BV biedt ook de mogelijkheid om de ontruimde goederen op te slaan in onze eigen opslagruimte. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van deze goederen en kunt u zich volledig richten op uw verhuizing of andere zaken.

Wilt u een bedrijfspand laten ontruimen door Unizorg BV uit Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het ontruimen van uw pand.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

https://unizorgbv.nl/wp-content/uploads/2022/10/overons3-160x160.webp

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl