LOADING...

 

Gastdames gastheren

Unizorg BV Zwolle, de facilitaire dienstverleners voor gastdames en gastheren.

Bij Unizorg BV Zwolle zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van professionele gastdames en gastheren voor uw evenementen en beurzen. Onze medewerkers zijn getraind om uw gasten op een professionele en vriendelijke manier te ontvangen en te begeleiden.

Onze gastdames en gastheren zijn gekwalificeerd en ervaren in het verzorgen van uw gasten. Zij zijn in staat om uw gasten op een efficiënte en efficiënte manier te ontvangen en te begeleiden. Onze medewerkers zijn professioneel gekleed en beschikken over de juiste communicatievaardigheden om uw gasten een welkom gevoel te geven.

Onze gastdames en gastheren kunnen worden ingezet voor verschillende soorten evenementen, zoals beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, recepties en meer. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en dat uw evenement een succes wordt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor gastdames en gastheren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag over de mogelijkheden.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

Unizorg BV Zwolle, de facilitaire dienstverleners voor gastdames en gastheren.

Gastdames gastheren

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl