LOADING...

 

Senioren verhuisservices

Senioren verhuisservice

Senioren verhuisservices

UniZorg BV uit Zwolle biedt professionele verhuisservices voor senioren. Onze ervaren verhuizers zijn speciaal getraind om senioren te helpen bij het verhuizen naar een nieuwe woning.

Wij begrijpen dat verhuizen voor senioren vaak een grote stap is en een bron van stress kan zijn. Daarom nemen wij al het werk uit handen en zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische kant van de verhuizing.

Onze verhuizers zullen uw huis grondig opruimen, inpakken en verhuizen van uw oude naar uw nieuwe woning. Wij zorgen dat al uw persoonlijke bezittingen veilig en zorgvuldig worden vervoerd. Na aankomst in de nieuwe woning zullen wij uw spullen uitpakken en op de juiste plek zetten.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een ontruimingsservice. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw oude woning grondig wordt ontruimd en schoongemaakt voordat het aan de volgende huurder wordt overgedragen.

Bij UniZorg BV kunt u rekenen op een betrouwbare, efficiënte en vooral persoonlijke service. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt, zodat u zich kunt concentreren op de leuke kanten van uw nieuwe woning.

Als u geïnteresseerd bent in onze seniorenverhuizingen service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

huisontruiming

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl