LOADING...

 

Bijzondere schoonmaak

Bijzondere schoonmaak

Unizorg BV is een professioneel bedrijf gevestigd in Zwolle, gespecialiseerd in bijzondere schoonmaak. Onze diensten omvatten onder andere:

Asbestverwijdering

Asbestverwijdering: Wij hebben de kennis en ervaring om asbestveilig te verwijderen en te verwijderen in overeenstemming met de wetgeving.

Trauma-opruiming

Trauma-opruiming: Wij bieden discrete en empathische diensten voor het opruimen van locaties waar een overlijden of een gewelddadige gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Bijzonder schoonmaak bedrijfslocaties

Bedrijfsschoonmaak: Wij bieden professionele schoonmaakdiensten voor kantoren, winkels, fabrieken en andere bedrijfslocaties.

Bioschade

Bioschade: Wij kunnen snel en efficiënt opruimen en herstellen na een wateroverlast, brand of andere vorm van bioschade.

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en ervaren, en werken altijd volgens de hoogste standaard van veiligheid en hygiëne. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en methoden.

Als u meer informatie wilt over onze diensten of een offerte wilt aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

https://unizorgbv.nl/wp-content/uploads/2022/10/overons3-1-160x160.webp

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl