LOADING...

 

Facilitaire Diensten

ONZE DIENSTENFacilitaire Diensten

Unizorg beschikt over vakkundig facilitair personeel welke voor een breed scala aan werkzaamheden inzetbaar is om u en uw organisatie te ondersteunen.

Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd en beschikken over een zeer ruime werkervaring binnen een grote verscheidenheid aan organisaties en instellingen.

Unizorg BV uit Zwolle, uw partner voor al uw facilitaire diensten.

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw bedrijf te ondersteunen en te versterken. Onze gedreven medewerkers staan klaar om u te helpen met de volgende diensten:

Gastdames/gastheren: Onze gastdames en gastheren zorgen ervoor dat uw bezoekers zich welkom voelen en dat zij de juiste informatie krijgen. Zij zorgen ook voor een goede indruk van uw bedrijf.

Receptie/telefonie: Onze receptie- en telefoniedienst zorgt voor een professionele verwerking van inkomende telefoongesprekken en een efficiënte verwelkoming van bezoekers.

Postverwerking: Onze postverwerking zorgt voor een snelle en efficiënte verwerking van uw post, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Archief: Onze archiefdienst zorgt voor een efficiënte organisatie van uw documenten, zodat u snel de juiste informatie kunt vinden.

Restaurant/keuken: Onze restaurant- en keukendienst zorgt voor een gezonde en smakelijke maaltijd voor u en uw medewerkers als ook de reiniging van uw keuken en restaurant.

Bouw/onderhoud: Onze bouw- en onderhoudsdienst zorgt voor een efficiënte en professionele verzorging van uw gebouw, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Tuinonderhoud: Onze tuinonderhoudsdienst zorgt voor een fraai en verzorgd aanzicht van uw bedrijfsterrein, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Bij Unizorg BV uit Zwolle staat kwaliteit en service voorop. Onze medewerkers zijn gedreven en professioneel en staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor een offerte op maat. Wij helpen u graag verder.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl