LOADING...

 

Transport en Logistiek

Transport en Logistiek

Transport en logistiek zijn essentiële onderdelen van elk bedrijf. Zonder efficiënt transport en logistiek zou de economie niet kunnen functioneren. Bij Unizorg BV uit Zwolle begrijpen we dit als geen ander. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op transport en logistiek, en wij zijn er trots op om te zeggen dat wij een van de beste in onze branche zijn.

Warehousing en distrubutie

Ons bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, van nationaal en internationaal transport tot warehousing en distributie. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw producten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Wij werken samen met een groot aantal grote vervoerders en spelers in de branche, waardoor we altijd de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor u kunnen bieden.

Naast onze transportdiensten bieden wij ook warehousing en distributie aan. Onze magazijnen zijn state-of-the-art en voorzien van de meest moderne technologieën. Hierdoor kunnen we uw producten veilig en efficiënt opslaan en verzenden. Ons distributienetwerk is ook van wereldklasse, waardoor we uw producten snel en efficiënt kunnen afleveren, waar dan ook ter wereld.

Bij Unizorg BV uit Zwolle streven we er altijd naar om onze klanten tevreden te houden. Onze medewerkers zijn altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden. Wij hechten veel waarde aan transparantie en communicatie met onze klanten, zodat we samen een efficiënte en soepele logistieke oplossing kunnen creëren.

In samenvatting, Unizorg BV uit Zwolle is de perfecte keuze voor al uw transport- en logistieke behoeften. Onze professionele en ervaren medewerkers, samen met onze state-of-the-art technologieën en ons wereldwijde distributienetwerk, garanderen dat uw producten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

https://unizorgbv.nl/wp-content/uploads/2023/01/starting-transport-and-logistics-business-160x160.webp

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl