LOADING...

 

Verhuizingen

ONZE DIENSTENVerhuizingen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten van verhuizingen: particuliere verhuizingen, bedrijfsmatig (intern/extern), piano's/vleugels/instrumentarium, dé- en montage van meubilair, machinevervoer, inboedelopslag etc.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zwolle? Wij ontzorgen u graag! Verhuizen is voor veel mensen geen feest. Al die spullen die ingepakt – en later weer uitgepakt – moeten worden. Meubels die niet door de voordeur passen, of die soms naar een tweede verdieping moeten worden getakeld. Als het om een bedrijfsverhuizing gaat, denkt u misschien wel dat er dagenlang niet gewerkt kan worden. Het vooruitzicht zorgt bij menigeen voor angstzweet en irritaties. Unizorg B.V. Dienstverleners uit Zwolle biedt u dé verhuisservice aan waardoor alles gemakkelijker wordt. Wij hebben een vakkundig verhuisteam dat de spullen zorgvuldig in dozen verpakt en meubelen demonteert en monteert. Wij nemen volledige verhuizingen voor u uit handen met onze vakkundige verhuisservice in regio Zwolle.

DE DIENSTEN VAN ONS VERHUISBEDRIJF IN ZWOLLE

Seniorenverhuizingen

Unizorg B.V. Dienstverleners verzorgt de verhuizingen voor senioren in Zwolle en omgeving. Al sinds 2007 zijn wij hét verhuisbedrijf in Zwolle voor bedrijven (intern/extern) en particulieren. Of het nou gaat om een pianoverhuizing, machinevervoer of inboedelopslag: onze mensen werken snel, vakkundig en zorgvuldig. Daarbij nemen wij de tijd om de verhuizing in het door uw gewenste tempo te voltooien.

Wanneer u als senior gaat verhuizen, heeft dit een enorme impact op uw leven. U verlaat immers vaak de plek waar u al vele tientallen jaren heeft gewoond. Dat is emotioneel zwaar. Daarom nemen wij bij Unizorg B.V. Dienstverleners in Zwolle de tijd om de verhuizing in uw tempo te voltooien; dat is de verhuisservice die u van ons mag verwachten. Zo neemt u rustig, in uw eigen tempo, afscheid van de plek met al die dierbare herinneringen.

Transparante werkwijze

Wanneer u kiest voor de verhuisservice van ons bedrijf in Zwolle, dan mag u uitgaan van de volgende transparante werkwijze:

Heldere en scherpe offerte

Verhuizingen kunnen moeilijk en vermoeiend zijn, dus als u in Zwolle of omgeving woont, komt er graag een ervaren verhuisadviseur van Unizorg B.V. Dienstverleners bij u langs. Hij of zij bespreekt samen met u uw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op die manier kunnen wij de beste verhuizingen leveren in de gehele regio Zwolle, tegen de scherpste prijs. In de offerte die we versturen vanuit ons verhuisbedrijf staan de afgesproken werkzaamheden en kosten overzichtelijk beschreven, zodat u met een gerust gevoel verhuist in Zwolle.

Vakkundig inpakken, laden en lossen

Te laat komen en slecht omgaan met uw spullen: aan verhuizers kleeft soms een negatief imago. Daarom is het goed om te weten dat Unizorg B.V. Dienstverleners beschikt over echte vakmensen, die zorgen voor een perfecte verhuizing. Onze mensen kunnen uw spullen in dozen inpakken en, indien gewenst, weer uitpakken. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Dat doen ze zorgvuldig, zodat u dit met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Professioneel transport en opslag

Een verhuizing is een logistieke puzzel. Hoe krijgt u immers zo snel mogelijk alles van plek A naar plek B? Ons verhuisbedrijf in Zwolle beschikt over eigen vrachtwagens, een eigen opslagruimte en eigen verhuisdozen. Alles op het gebied van transport en logistiek is aanwezig om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Handyman

Wanneer alles is uitgeladen, begint het inrichten van de nieuwe ruimte. Het moment is aangebroken dat alle elektronische apparaten aangesloten moeten worden en de snoeren weggewerkt dienen te worden. Dit kan een heel karwei zijn. Wij beschikken over een handyman die dit werk voor u uit handen neemt. Onze handyman hangt tevens uw schilderijen en gordijnen op.

Collegiale hulp

Ons verhuisbedrijf in Zwolle staat ook klaar voor collega’s. Het is voor gelijksoortige bedrijven mogelijk om onze vakmensen in te huren voor diverse verhuizingen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verhuizingen in regio Zwolle.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl