LOADING...

 

Woning verkoopklaar maken

Koopwoning verkopen

Als u uw koopwoning of wilt verkopen, is het belangrijk dat deze er in topconditie en verkoopklaar uitziet. Een opgeruimd en schoon huis maakt een veel beter indruk op potentiële kopers dan een huis dat vol staat met rommel en stof. Daarom biedt Unizorg BV uit Zwolle de service om uw huis verkoopklaar te maken.

professionele schoonmaakteam

Onze professionele schoonmaakteam zorgt ervoor dat uw huis er weer als nieuw uitziet. We beginnen met het opruimen van rommel en overtollige spullen, zodat uw huis een opgeruimde indruk maakt. Vervolgens gaan we aan de slag met het grondig reinigen van de woning. Hierbij worden de vloeren, ramen, badkamer en keuken grondig gereinigd. Ook wordt er gelet op kleine details zoals stof op plinten en schilderwerk.

Reparaties

Na de schoonmaakbeurt zorgen we ervoor dat uw huis er verkoopklaar uitziet. Dit betekent dat we eventueel beschadigingen repareren en de woning opnieuw in de verf zetten als dat nodig is. Hierdoor zal uw huis er zo goed als nieuw uitzien en zal het een veel beter indruk maken op potentiële kopers.

Door onze jarenlange ervaring in de verkoopklaar maken van koopwoningen en bedrijfspanden weten we precies waar potentiële kopers op letten. Hierdoor kunnen we uw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren en de kans op een snelle verkoop vergroten.

Laat Unizorg BV uit Zwolle uw koopwoning verkoopklaar maken en vergroot de kans op een snelle verkoop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

verkoopklaar maken

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl