LOADING...

 

Huisontruimingen

Huisontruimingen

Unizorg BV Zwolle, specialist in bijzondere huisontruimingen.

Bij een huisontruiming denkt men vaak aan een standaard situatie waarbij een huurder zijn huis moet ontruimen omdat hij niet meer in staat is de huur te betalen. Bij Unizorg BV Zwolle gaat het echter om bijzondere huisontruimingen, waarbij er sprake is van bijzondere omstandigheden die extra aandacht en vakmanschap vereisen.

Bijzondere huisontruiming

Een voorbeeld van een bijzondere huisontruiming is bijvoorbeeld een woning waar de huurder is overleden en waar de erfenis nog niet is verdeeld. In zo’n geval moeten wij zorgvuldig handelen om te zorgen dat de erfenis op een juiste manier wordt verdeeld onder de erfgenamen.

Hoarding

Ook bij huisontruimingen van woningen waar sprake is van hoarding, ofwel het verzamelen van teveel spullen, is extra aandacht en vakmanschap vereist. In deze gevallen moeten wij de woning ontruimen zonder beschadiging van de spullen, zodat deze op een juiste manier kunnen worden verdeeld onder de erfgenamen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het omgaan met bijzondere huisontruimingen en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze op een efficiënte en zorgvuldige manier uit te voeren. Wij zijn in staat om de woning snel en efficiënt te ontruimen, zodat deze weer snel beschikbaar is voor verhuur of verkoop.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw bijzondere huisontruiming? Neem dan contact op met Unizorg BV Zwolle voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen u graag verder.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

huisontruiming

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl