LOADING...

 

Ontruimingen

ONZE DIENSTENOntruimingen

Een ontruiming, of dit nu een bedrijfsontruiming of een woningontruiming in Zwolle is, komt bijna altijd voort uit een probleem. Denk aan overlijden, financiële problemen of een uitzetting. Daarom is het belangrijk dat het ontruimingsbedrijf vakkundig, netjes en professioneel te werk gaat. Daarvoor kunt u bij Unizorg BV terecht. Wij zijn specialist op het gebied van ontruimingen en hebben er al vele honderden mogen uitvoeren. Ook als het gaat om het leegruimen, schoonmaken en uw zolder, schuur of gehele woning klaarmaken voor oplevering. Voor iedere ontruiming in Zwolle staan wij dus voor u klaar.

Unizorg BV uit Zwolle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontruimingen. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het verwijderen en afvoeren van inboedel, het verwijderen van vloerbedekking en behang, het reinigen van sanitair in toilet, badkamer en keuken en diverse herstelwerkzaamheden.

Respectvol en discreet

Onze ontruimingsdiensten worden vaak gebruikt in gevallen zoals echtscheidingen, verhuizingen, overlijden of bij het ontruimen van een huurwoning. Wij begrijpen dat dit vaak emotioneel beladen situaties zijn en daarom staan wij altijd klaar om met respect en discreetheid te werken.

Onze team van professionele medewerkers zorgt ervoor dat de ontruiming snel en efficiënt verloopt. Wij werken altijd volgens de laatste veiligheidsvoorschriften en zorgen ervoor dat de inboedel op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Verhuizen van inboel

Na de ontruiming kunnen wij ook de inboedel verhuizen naar een ander adres of opslag. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van de inboedel en kunt u zich concentreren op andere zaken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor uw ontruiming, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag helpen bij deze emotioneel beladen situatie.

Heeft interesse in een van de diensten van Unizorg BV neem dan vandaag nog contact op.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl