LOADING...

 

Opleveren Huurwoning

Opleveren huurwoning

Unizorg BV uit Zwolle is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het schoon opleveren van huurwoningen. Wij begrijpen dat het opleveren van een huurwoning een belangrijk moment is voor zowel de verhuurder als de huurder. Daarom zorgen wij ervoor dat de woning in perfecte staat wordt opgeleverd, zodat iedereen tevreden is.

Efficiëntie en kwaliteit

Onze werkwijze is gericht op efficiëntie en kwaliteit. Wij werken met een team van professionele schoonmakers die gespecialiseerd zijn in het opleveren van huurwoningen. Zij zorgen ervoor dat de woning grondig wordt gereinigd, zodat de huurder direct kan intrekken in een schone en opgeruimde woning.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Grondige reiniging van alle kamers, inclusief keuken en badkamer
  • Verwijderen van vuil en stof van muren, plafonds en vloeren
  • Schoonmaken van ramen en deuren
  • Schoonmaken van sanitair
  • Verwijderen van eventuele stickers of graffiti
  • Opruimen en afvoeren van afval

Wij werken altijd volgens een strikt schoonmaakplan, waardoor we ervoor zorgen dat de woning in perfecte staat wordt opgeleverd. Onze schoonmakers zijn professioneel, efficiënt en betrouwbaar. Zij zorgen ervoor dat de woning schoon en opgeruimd is, zodat de huurder direct kan intrekken in een comfortabele woning.

Bij Unizorg BV uit Zwolle staan we garant voor een professionele en efficiënte service. Wij zorgen ervoor dat de huurwoning in perfecte staat wordt opgeleverd, zodat iedereen tevreden is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

SCHAKEL ONZE HULP IN

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag alle mogelijkheden met een enthousiast teamlid van ons verhuisbedrijf in Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 341 362 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@unizorgbv.nl.

opleveren huurwoning

DienstverlenersUnizorg B.V.

WERKTIJDEN
Maa - Vrij 8.00 - 18.00
Afwijkende tijden op afspraak
Adres
Larixstraat 5, Zwolle
8021 VW
TELEFOON
06-34136265
MAIL ONS
info@unizorgbv.nl